CenterIce

Montréal Canadiens

87 éves korában távozott a csapat korábbi tulajdonosa, George Gillett Jr.
A Toronto Sun újságírója, Steve Simmons szerint Connor Hellebuyck „habozás nélkül” csatlakozna a montreali csapathoz, ha a Jets elcserélné őt a Canadienshez. 👀 "Úgy tűnik, egy új korszakba lépünk, amelyben egyre több játékos szeretne Montrealba jönni, hogy győzelmeket szerezzen. Csak nézzük meg Kreider esetét. Hatalmas elismerés illeti Kent Hughest és egész csapatát azért, hogy Montrealt olyan célponttá tették, ahová a játékosok valóban szívesen csatlakoznak." Jó ezt hallani, de én azért még nem kissé szkeptikus vagyok!
Kaiden Guhle kisebb műtéten esett át a combközelítő izomán még nyár elején, visszatérése a pályára négy-öt héten belül várható. Helyére legalább hárman pályázhatnak: Engstrom, Reinbacher vagy Struble.
Zack Bolduc signs a 4-year, $16.80M deal with the Montreal Canadiens with a cap hit of $4.20M per season.
Demidov ügynöke, Dan Milstein a szerződésről: „Ha rajtam múlna, az üzlet valószínűleg kicsit másképp nézne ki. Ivan lényegében azt mondta, hogy nyolcéves szerződést szeretne. Gyorsan akarta lezárni az ügyet, és (pénzügyileg) teret akart hagyni Montrealnak, hogy még jobbá válhasson. „Pontosan ezek voltak a szavai: »Remek helyzetben vagyunk. Úgy érzem, hogy még sok éven át nyerni fogunk.« Pénzt akart hagyni a klubnak, hogy más játékosokat is szerződhessenek.”
Makar 20,4 millás szerződése ismét magasabb polcra tette Hutson tavaly októberi 8,85-ös kontraktját. A két játékos jelenleg még nem azonos szintet képvisel, de a következő években ez bőven változhat.

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.