Problémák, észrevételek
Szerintem a rangjelző korongok vagy legalább is én annak nézem szóval azok is jól néztek ki esetleg visszakerülhetnének azok is.
1
ha bárkinek gondja van a rang áthozatallal jelezze és megoljuk
Visszajön az, csak várd ki!
Sziasztok! Jó lett az új dizájn, de nálam a Chrome képtelen megnyitni, csak a Mozilláról tudok bejelentkezni. Nem gond, csak jelzem. Ja és ahogy látom, buktam a teljes eddigi előmenetelemet is.
1
Egy szavazás a foci VB-ről?!
2
pontosan nem tudom már mikor készült az előző verzió, de utoljára 2013-ban volt módosítva bármi a szerveren
kellett már ez a frissites, kb 20 ev utan?
erről nem tudok infót, de fejlesztés alatt van egy saját fantasy liga motor, remélem a szezonkezdésre el is készülök vele.
Ahoj! Gondolkodom rajta, hogy ismét követni fogom az NHL-t mivel amúgy is sokat vagyok fent hajnalonta. Annak idején a Fantasy liga meccsek követésével voltam a leginkább naprakész. Gondolom vannak még ligák, merre találok bármi infót?
https://www.facebook.com/groups/centericenhlfantasy
Ez a facebook csoport lenne még aktív? (itt nem vagyok már tag) vagy van valami más?
köszi a választ!
Na hali, köszi a melót ès jó szómenèst, ennek örömére Habs SC wint
1
Nem probléma, meg nem is észrevétel, de kaphatnánk egy CFHL nevű topikot? Van egy kis online manager ligánk, amiről néha beszámolókat szoktam/szoktunk írni a fórumra is.
Király vagy, köszi!
Jaja, menjünk savazni. Vájá, lehet eltévedtem.
így jó?p@lee22 #47 írta: Pl. idézet, mint a régi fórumnál lehetett
Pl. idézet, mint a régi fórumnál lehetett
tessék szavazni
Az is lehetett volna, elég sokat jártam-keltem hazánk dombjait-hegyeit egy időben. :)
A regéci várban azért nem voltam, mert amikor egy nagy büdös rom volt, már akkor pénzt kértek érte. Ami mai szemmel vicc összegnek hat, de akkor eléggé felcseszett minket, hogy kődarabokért 1000 Ft környékén fizessünk. Amúgy és még önmagában még ezzel sem lenne baj, ha van, mi nézhető, pl. a dégi akstélyt is úgy néztük meg anno, hogy ott is gyűjtöttek már felújításra a látogatásért, bár emlékeim szerint becsületkasszás volt, de lehet nem, de azért az mégis más...
mostantól a hírekhez is hozzá lehet szólni
2
Valahová el vannak mentve azok is...
Azt hittem eddig az avatarod a Hollókői várról van. Annak is ugyanígy lógott be a főbástya széle a kitűzött zászlóhoz képest.
jöhetnek az ötletek / észrevételek...
Pl. több szavazás az aktuális kérdésekről: most pl. Carlsson-ügy kifutása (marad/megy)
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.

ès jó szómenèst, ennek örömére Habs SC wint