CenterIce

Problémák, észrevételek

Köszönöm, ki tudja, jó lehet ez még később is :D Centu, neked is kösz, de amúgy elmehetsz a picsába
Szia Greig! Vmiso azt írja nekem, hogy nem tud belépni, mert jelszót kellett változtatni. Én nem tudok róla, nekem működik a régi. Mi lehet a hiba nála? Azonkívül, hogy Wings szurkoló...😄
Üdv Srácok! előre is bocsi, ha rossz helyen kilincselek ezzel. Nem találtam rá fórumot. Van egy 15 éves fantasy ligánk 14 csapatos, heti állítás, keeper liga. Kilép egy srác és nagyon nem találunk mást. Kár lenne ha 15 év után megszűnnénk. huntics90@gmail.com címen is kereshettek privátban ha további kérdése lenne valakinek.
Nekem se jöttek át az előző fórumról a dolgok. Köszönet az új oldalhoz!
Szerintem a rangjelző korongok vagy legalább is én annak nézem szóval azok is jól néztek ki esetleg visszakerülhetnének azok is.
Sziasztok! Jó lett az új dizájn, de nálam a Chrome képtelen megnyitni, csak a Mozilláról tudok bejelentkezni. Nem gond, csak jelzem. Ja és ahogy látom, buktam a teljes eddigi előmenetelemet is.
Ahoj! Gondolkodom rajta, hogy ismét követni fogom az NHL-t mivel amúgy is sokat vagyok fent hajnalonta. Annak idején a Fantasy liga meccsek követésével voltam a leginkább naprakész. Gondolom vannak még ligák, merre találok bármi infót? https://www.facebook.com/groups/centericenhlfantasy Ez a facebook csoport lenne még aktív? (itt nem vagyok már tag) vagy van valami más? köszi a választ!
Na hali, köszi a melót ès jó szómenèst, ennek örömére Habs SC wint
Nem probléma, meg nem is észrevétel, de kaphatnánk egy CFHL nevű topikot? Van egy kis online manager ligánk, amiről néha beszámolókat szoktam/szoktunk írni a fórumra is.

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.