NHL küzdőtér
Még hogy nem nyomják a Red Wings-t.
Lol, jah, minket mindig, nem is férnek el a serlegek
2010 és 2011 playoff, ennyit mondok, szégyen ahogy toltak benneteketBalint #20 írta: Szegény Wingz, legalább annyira elnyomták őket mindig, mint itthon a fradikát
Szegény Wingz, legalább annyira elnyomták őket mindig, mint itthon a fradikát
Mindjárt veled sírok, 1996 óta nem volt Wings játékos a borítón, de miért is lett volna, kupát se nyertünk, szupersztárjaink se voltak, stb.p@lee22 #16 írta: A hírek szerint Macklin Celebrini lesz az EA Sports NHL 27 borítóján. Ő lenne az első Sharks-játékos a borítón Owen Nolan 2001-es megjelenése óta, ezzel véget vetve egy 26 éves szünetnek.
Inkább ne, nem szokott jó ómen lenni
A hírek szerint Macklin Celebrini lesz az EA Sports NHL 27 borítóján.
Ő lenne az első Sharks-játékos a borítón Owen Nolan 2001-es megjelenése óta, ezzel véget vetve egy 26 éves szünetnek.
1
Sokan készpénznek veszik már, hogy Robertson megy a Pens-hez.
Kíváncsi vagyok, kit adnának érte. A Stars szemszögéből egy Rust and/or Rakell and/or Karlsson, és ezek permutációi lehetnének reálisak.
Már Draisaitl 14 milliójánál elindult szerintem.
Volt hüledezés, meg minden de az idő igazolta, meg aztán ő nem a semmire kapta.
2-3 év múlva nem lesz kiemelkedő. Ez is már az inflációt is jelezi, de szerintem már Kaprizovval elkezdődött, ahogy a többi ligában már eszetlen számokat olvasni évek óta. Röpködnek majd a 20+ milliók itt is.
Lóf*szt lesz Celebrininek offer sheet.
Leo Carlssonnak és Bowen Byramnak köszönhetően ilyesmi várható:
Bedard: 20 millió
Celebrini: 22 millió (erősen OS esélyes)
Cale Makar: 20 millió
Quinn Hughes: 18 millió
Michkov: 12 millió (mire?)
Marchenko: 12 millió
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.

Meg kellene-e változtatnia az NHL-nek a bevésési szabályokat?