DISNEY+PeterMcKay #37 írta: Most kaptam az emailt, hogy az NHL.TV nem elérhető már Magyarországon a DAZN felületén. Van valakinek valami infója, hogy hol lehet majd előfizetni?
NHL küzdőtér
koszonom a kivalo otletet a profilkepre, a tobbire nem mondok semmit es azt is csak halkan, mer van akinek meg csapata sincs, ugytunik, mahahh. nembaj, biroknak is van hely. valahol.
Hát a támadóügyvédeúrral is csak sűrűbben vagyunk, nem többen. :)
Szerintem a hollóördög konstelláció teljesen papírforma. Legalább fullba nyomj a kretént, és nem gyúr az Oscarra. :DMacPhisto #41 írta: Ravens bazmeg, és tudja fokozni!!!
hála a japán istennek, a flyers jelen állapotában egy áldás a csoportban, úgyhogy nagy köszönet azér hogy vagytok...!!!
Jézusom, te buzi!
Ide már mindenkit beengednek? :D
Ja, vagy Mac hozott? Így értek mindent :D
Üdv újra itt, mégha ilyen nyomorult is a csapatlogód
jó most erre csak azér nem mondok semmi olyat mer a ditroiti girhesek egész szimpik voltak meg bandai körben volt követettség, és igazából a összes szerethető dolog ott MishColts-on az MCDC meg a macskák, én nem bántam vón ha van egy kis siker. De hát a Wingstől örökölhették ezt a sikerre való képességet, valószínűleg
a szükségesnél kevesebb tisztelettel köszönöm szépen eme csodás fog adtatást! :D
Ravens bazmeg, és tudja fokozni!!!waryou303 #39 írta: kezitcsókolom a mindenkinek, én csak most tudtam meg hogy ilyesmi létezik, az idő majd eldönti hogy Mac-et mennyire kell bántani amiért idehozott :D állítólag a nagyonrégi nagyonszép időkből is vannak itt személyek, akik esetleg emlékeznek szerénységemre, azoknak pacsi, és tegyünk úgy, mintha ez a 25 év nem is lett volna :D
Jééééé .... mi van Torgyán villájában?
Jó, hogy itt vagy, de azért húzzál a sunyiba. #kotsgodevils :D
kezitcsókolom a mindenkinek, én csak most tudtam meg hogy ilyesmi létezik, az idő majd eldönti hogy Mac-et mennyire kell bántani amiért idehozott :D állítólag a nagyonrégi nagyonszép időkből is vannak itt személyek, akik esetleg emlékeznek szerénységemre, azoknak pacsi, és tegyünk úgy, mintha ez a 25 év nem is lett volna :D
23
Dettó (pedig kezdtem egész megszokni....)
Na, due to changes in local broadcasting arrangements, NHL.TV will no longer be available in Hungary on DAZN from September 1, 2026.
As a result, your subscription will end on August 31, 2026, and no further charges for NHL.TV will be applied to your account.
Thank you for watching NHL.TV on DAZN. If you have any questions, visit our Help Centre.
Ha azért mert megvette valamelyik tv aki majd le fog adni 3 meccset, akkor elég morcos leszek.
Most kaptam az emailt, hogy az NHL.TV nem elérhető már Magyarországon a DAZN felületén.
Van valakinek valami infója, hogy hol lehet majd előfizetni?
82-0-0.com-ot gondolom többen ismeritek, nekem olyan ~30 pörgetés után sikerült összehozni
C - Phil Esposito (Bruins, 1970-74)
LW - Bill Barber (Flyers, 1974-76)
RW - Jarome Iginla (Penguins, 2008-17)
LD - Paul Coffey (Oilers, 1983-88)
RD - Al McInnis (Flames, 1988-91)
G - Jonathan Quick (Kings, 2010-14)
eleve szeptembertol ki is vezetik a 8 eves maxot, es lecsokken 7 evre. tehat igen a 8 eves kikopik. sztem ez ilyen kompromisszum h legalabb egy evet adjon fel az UFA eveibol ...p@lee22 #34 írta: Mostantól már minden fiatal csak 5 évig megy el, a 8 éves szerződés kikopik?!
Mostantól már minden fiatal csak 5 évig megy el, a 8 éves szerződés kikopik?!
Még hogy nem nyomják a Red Wings-t.
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.

(pedig kezdtem egész megszokni....)
Na, due to changes in local broadcasting arrangements, NHL.TV will no longer be available in Hungary on DAZN from September 1, 2026.
As a result, your subscription will end on August 31, 2026, and no further charges for NHL.TV will be applied to your account.
Thank you for watching NHL.TV on DAZN. If you have any questions, visit our Help Centre.
Ha azért mert megvette valamelyik tv aki majd le fog adni 3 meccset, akkor elég morcos leszek.
C - Phil Esposito (Bruins, 1970-74)
LW - Bill Barber (Flyers, 1974-76)
RW - Jarome Iginla (Penguins, 2008-17)
LD - Paul Coffey (Oilers, 1983-88)
RD - Al McInnis (Flames, 1988-91)
G - Jonathan Quick (Kings, 2010-14)