Detroit Red Wings
Szerintem legalább a következő 10-12 évre bezártuk magunk előtt nem csak a PlayOff kapuját, de még annak a lehetőségét is, hogy itt legyen valami.
Kíváncsi vagyok, hogy Yzerman, mint GM melyik csapatból fog csinálni 3-5 éven belül kupagyőztes csapatot (Gondolok itt persze olyan csapatokra, ahol a legfelsőbb grémium - tulajdonosok, stb...stb... - sem idiótákból áll).
Kane is hazatért. De azért kicsit meghőköltem azon az összegen....
Megvolt a motiváció legalább :D
Kicsit azért szomorú vagyok, hogy nem jött ki a lépés Yzermannek.
Nagy reményeket fűztem hozzá, mikor átvette a csapatot '19-ben. Ez sajnos nem lett happy end.
Ja és alkalmazkodni kell a körülményekhez. Ne akarja senki úgy menedzselni ezt a csapatot, mintha Floridában lennénk. Ez Detroit. Ide nem jönnek a kedvező adózás, a kedvező gazdasági körülmények vagy éppen az egész éves napsütés miatt. Itt máshogy kell felépíteni egy csapatot.
Az új GM tekintetében a legfontosabb, hogy Ilitchék ne szóljanak bele a szakmai részbe.
Ahogy korábban is írtam szvsz kísérteties hasonlóság volt Yzerman és Holland között, ami szerintem a fentieknek köszönhető. Szóval hagyják dolgozni azt aki jön!
És két dolog fontos még, teljes szemléletváltás kell és türelem, ami az elmúlt években hiányzott.
Chris Ilitch sajnos egy idióta, akibe sok minden nem szorult abból, amit az apja képviselt. Csoda, hogy még nem adta el a franchiset.
Ami talán bizakodásra adhat némi okot, hogy a sajtóközleményben külön kiemelik Ryan Gustafson nevét, mint a GM kiválasztásában szerepet vállaló személyt. Ő jelenleg az Ilitch család cégénél elnöki és CEO pozíciót tölt be, illetve híresen az analitikus szemléletet nyomja. Hátha lesz valós beleszólása a folyamatokba.
Ha még élne, az öreg Ilitch most tolna egy biankó csekket Tulsky vagy Brisson elé.
Szerintem sem jó ötlet, csak tipp, mert sajnos nem látom hogy teljesen kivülállót választanánk.
Darren Yorke vagy Tyler Dellow (Carolina AGM), Brett Peterson (Florida AGM) is szóba került, ilyenekre kellene rámozdulni.
Vigyétek vissza Nillt.
Bedobnak most random mindenkit. Remélem meg sem fordul Ilitchék fejében.
Az szintén tragikus lépés lenne.
Belső körből egyedül Horcoff, aki emészhető lenne, de csak abban az esetben, ha a menedzsment többi részét teljesen kipucolják.
Hamarabb kellett volna lépni, Sunny Mehtara repültem volna rá, akit időközben kineveztek GM-nek a Devilsnél.
Remélem sikeres franchisetól érkezik az új GM, aki remélhetőleg keni vágja az analitikát, és az sem baj, ha nincs játékos múltja/jégkorong tapasztalata. Legyen jó menedzser. Vagy érkezzen játékosügynök oldalról az illető Zito, Kent Hughes mintájára, pl. Brisson.
Olvastam, hogy egyesek Shanahant rebesgetik Yzerman utódjaként.
Ennek van valami realitása?
Ryan Martin jön majd vissza szerintem.
A 89-es Adam Oates csere, akinek Yzerman miatt kellett mennie. Katasztrofális ellenértékért lett elcserélve St. Louisba. A hírek szerint később Demersnek (többek között) miatta is kellett mennie. A későbbiekben Primeau és CuJo volt még az a játékos, akit Yzerman nem igazán tűrt meg. Szintén ment mindkettő. Yzerman eléggé sajátos és önfejű/öntörvényű természet, az Ilitch család pedig gyermekükként tekintett rá - konkrétan náluk lakott a pályafutása elején. Chris Ilitchnél egy hónappal idősebb, szoros a viszonyuk. A lényeg, hogy Yzermannek a kezdetektől fogva különleges viszonya van Ilitchékkel.
Az utóbbi 1-2 évben különösen az volt Yzerman arcára írva, hogy nem bírja tartani a tempót/nem bírja elfogadni a liga új trendjeit. Annak ellenére, hogy egy éve pletykálják ezt a tegnapi lépést (konkrétan a draft utánra rebesgették), nagyon nem jó az időzítés. Nagy fejetlenségre utal ez az egész.
„Steve egész életen át tartó hozzájárulása a Red Wingshez többet jelentett ennek a klubnak, mint amit szavakkal valójában kifejezni lehet, és a legnagyobb tisztelettel tekintek a szervezetünk iránti folyamatos elkötelezettségére” – mondta Ilitch. „Hálásak vagyunk Steve kemény munkájáért és odaadásáért, amit általános igazgatóként tanúsított, és örülünk annak, hogy Steve ott marad, ahová tartozik – itt, a Red Wings családjában.”
„Őszintén hálás vagyok Chrisnek és az egész Ilitch-családnak” – mondta Yzerman. „Ez a szervezet hihetetlen lehetőségeket biztosított számomra, a játékosként töltött időmtől kezdve egészen addig, hogy visszatérhettem általános igazgatóként. Hálás vagyok az évek során szerzett minden tapasztalatért, és rendkívül büszke vagyok arra, hogy továbbra is ennek a nagyszerű szervezetnek a tagja maradhatok.”
A hozzászólást a felhasználó eltávolította.
Általában egyetértek veled, de szerintem ezt már sokkal korábban meg kellett volna lépni
Ez az út nem vezetett sehová.
Óriási hiba megint. Hagyni kellett volna.
De, ha már új jön, akkor valóban kívülről jöjjön.
Imádom Yzermant, legenda, nagyon szomorú ez, de nem működött.
Remélem keresünk, és találunk is valakit kívül.
Ki kellene seperni a padlást...
Miért kellett volna őt elcserélni anno?
Az a gond nálatok, hogy a RW nem vonzó csapat a mai fiatalok számára.
Nem is értem, Robertson miért lenne hajlandó oda aláírni? Mi az alapja a Robertson for Larkin cserének?
https://www.nhl.com/redwings/news/xyu-p8vl9 Ahogy írtam. Új GM jön. Ha van eszük, akkor házon kívülről választanak. Házon belüli emberrel ennek nincs értelme. Draper lenne a legnagyobb komolytalanság.zetterberg40 #19 írta: Teljhatalma van. Azt csinál, amit csak akar. Chris Ilitch testvérként tekint rá. Sosem fogja kidobni. Amikor már menthetetlen lesz a helyzet, felfele fog bukni Devellano elnöki posztjára. A Larkin elleni “csatát is megnyerte”, ahogy korábban játékosként is, amikor nem őt cserélte el az öreg Ilitch.
Az esetleges Larkin for Robertsonnal nem járnánk rosszul (szerintem a Dallas sem), de hogy ki centerezne a top6-ban, az kb az évszázad kérdése.
A Dallas is így áll jelenleg. Ha Robertson megy, akkor is. A különbség az, hogy a Kelet sokkal competitivebb jelenleg.
Ha Larkin is el lesz cserélve akkor mi a terv a poszton?
Nem mintha bárhol látnék itt tervet de hátha én látom rosszul.
Öltőzői probléma is van, ez nyilvánvaló, de ez a csapat egyszerűen nem jó. Elöl másfél soros, hátul pedig másfél védőpáros csapat ez. Az őszi menetelés az elsült kapanyél tipikus esete, illetve akkor Gibson is a fején állt. Tavasszal analitika és eredmények szempontjából is bottom5-8 volt a csapat.
Magyarázzátok már meg lécci ha annyira szar a csapat, hogyan voltunk másodikok keleten év végén?
Nem, itt kifejezetten valami locker room issue van és nagyon úgy néz ki, hogy Larkin volt az.
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.