CenterIce

Detroit Red Wings

Dylan Larkin has opened his trade list to include EIGHT TEAMS which feature; Colorado, Dallas, Tampa Bay and Washington. (Per Elliotte Friedman) Én elküldeném valami nálunk is szarabb helyre ha létezik olyan.
Anton Johansson is egy olyan srác akit régóta mondok, hogy nagyon jó. Remélem bőven kap lehetőséget az előszezonban és hátha meggyőzi a vezetést is róla. Kár, hogy a tervek szerint megy a prospecttemetőbe (Griffins) ő is, ahol majd tönkrevágják. Addig volt jó neki még Svédorszában volt, ott legalább hozzáértő, igazi szakemberek foglalkoztak vele.
Megfordítom. Vannak kompetenciára utaló jelek? Szerintem nyomokban sem fedezhető fel. A nyári közlemények, az Ilitch interjú, Horcoff "kinevezése", a tegnapi sajtótájékoztató és a nulla önkritika, illetve mindennek tetejében Larkin "sérülése", amit "állítólag" egyéni edzés közben szedett össze nemrég. Ja, a meleg hógolyó esete az egész.
Igaz a mondás, hogy magasról lehet kurva nagyot esni. Hihetetlen hova süllyedtünk. Ez a faszkalap Ilitch nagyobb faszkalap, mint gondoltam...vele esélyünk sincs megújulni. Valami ótvar gagyi MLM cég vezetői pozíciójára sokkal alkalmasabb lenne.
Horcoff kinevezve "ideiglenes GM-nek". Totális a kétségbeesés. Közröhej tárgya az egész franchise. Edvinssonnak nincs szerződése szeptember 15-én, amikor még 8 éves szerződést kaphatna.
Rendben, de 10 éve nem voltunk már PO-ban, meddig kellett volna még építkeznünk ?? A világon sehol nincs ilyen. Ez az írás nagyon durva, és teljesen alátámasztja, hogy óriási bajok vannak. Kizártnak tartom hogy komoly, önmagára, és az önállóságra adó GM idejön ezek után. Valószínűbb hogy inkább egy végrehajtó embert keresnek, pedig inkább új tulajt kellene ...
Jó írás. Két dologban meg is erősített abban, amit itt régóta mondok. 1. Illitch túlságosan beleszólt a szakmai részbe, amihez nem értett. 2. Szükségünk lett volna még néhány évre az építkezéshez és nem kellett volna még minden áron a playoffra hajtani, ugyanis nem voltunk még készek rá.
Vajon Stamkossal lett volna PO? Szerintem igen, de attól még a szervezet nem működne jobban... While the criticism regarding Yzerman's decisions as GM is valid, there appears to be more to the story. Carlos Monarrez of the Detroit Free Press is reporting that Detroit owner Christopher Ilitch's hesitations to sign off on big deals cost the club two specific signings. According to the reporter, the Detroit Red Wings would have brought in Steven Stamkos in 2024 and Anthony Mantha this summer if Ilitch agreed to the moves in time.
PeterMcKay #49 írta: Több helyen olvastam, hogy 1st line centert szeretnétek Larkinért. De, miért? Ok, hogy nálatok első soros, de egy contender csapatnál Larkin max. 2. soros lehetne. Úgy érzem, kicsit túlzott elvárással kezelitek a dolgot.
Legtöbb helyen top11-20 centernek szokták rangsorolni.ha az elmúlt 3 vagy 5 év CORSIját nézed, akkor is ott van, úgy, hogy neki nincs 2nd line center segítsége aki játszana a másik első sor ellen. Nem elit, szerintem sincs top10-ben, de ha nem 1st line center, akkor lécci írjál nála mondjuk 24 jobb centert.

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.