Detroit Red Wings
Teljhatalma van. Azt csinál, amit csak akar. Chris Ilitch testvérként tekint rá. Sosem fogja kidobni. Amikor már menthetetlen lesz a helyzet, felfele fog bukni Devellano elnöki posztjára.
A Larkin elleni “csatát is megnyerte”, ahogy korábban játékosként is, amikor nem őt cserélte el az öreg Ilitch.
Ritkán van olyan, hogy egy kiváló játékosból kiváló vezető lesz, lásd Gretzky.
Nem tudom, mi lesz az utolsó csepp, amiért Stevie Y menni fog.
Ha Yzerman tényleg ennyire fogalmatlan, akkor Tampában valójában kinek a munkája érett be?! Az utóbbi 1 évben érzem azt, hogy igazából Brisebois volt ott a valódi koponya. Nekem az a félelmem, hogy Yzerman akármennyire is cseszi szét a csapat jövőjét, a menedzsment a korábban említett country club jellegre való tekintettel nem fog tőle egyhamar megszabadulni. Ez pedig irtó szopó patthelyzet.zetterberg40 #15 írta: A probléma viszont nagyon mélynek látszik, nagyon nem jó pletykák jönnek Yzermanről játékos körökből. Röviden a Griffins környékén is gyűlöli mindenki, mint a véres szart.
Teljesen jó lenne az
Ez sokkal inkább arról szól, hogy Larkin bővítse ki a 3 csapatos mini listáját. Az van, amit mondtam. Ha nem kapunk azonnal használható, minőségi, lehetőleg centert Larkinért, akkor totálisan megvagyunk lőve. Ezt feltételezem, hogy még Yzerman is látja. NHL-en kívüli fiatalokkal nem vagyunk kisegítve, ahogy draft cédulákkal sem, mert akkor kb lehet kipucolni az egész házat Seiderrel, Raymonddal együtt. A Dallas szerintem Werenski miatt figyelhetett be nála ideiglenesen, azon az alkalmon kapott volna Larkin is. Egyébként Yzerman nagydarab védő perverziója miatt, ha Dallas, akkor annak a potenciális csomagnak Bichsel nevével kell kezdődnie, mint azonnal használható játékos. A probléma viszont nagyon mélynek látszik, nagyon nem jó pletykák jönnek Yzermanről játékos körökből. Röviden a Griffins környékén is gyűlöli mindenki, mint a véres szart.PeterMcKay #13 írta: Állítólag Yzerman Johnstont akarja Larkinért Dallasból. Nekem ez soknak tűnik.
Mi örülnénk neki, de Nill abba nem fog belemenni. Bármit is adnánk még mellé, nektek ez rossz üzlet.
Állítólag Yzerman Johnstont akarja Larkinért Dallasból.
Nekem ez soknak tűnik.
Valóban nem voltak rosszak a legutóbbi PO-ban, de nekem a Flyers mindig egy örök ígéret marad valamiért.
Miért vergődne? teljesen jó helyzetben lévő csapat. Pont egy 1st line centerük hiányzik ahhoz, hogy továbblépjenek.PeterMcKay #10 írta: Ha a Flyersben akar vergődni évekig, menjen oda.
Ha a Flyersben akar vergődni évekig, menjen oda.
Ki tudja, mi volt pontosan a háttérben, de az biztos, hogy Carlsson ügynöke jól megszellőztette a dolgot a csapatok körében.
A Philly mellett 4 másik csapat is prezentált konkrét OS-t Carlssonéknak, de a Flyersét írta alá a játékos.
Változik a liga, tavaly elindította ezt a vonalat a Blues, ami csak egyre gyakoribb lesz. Steronak is igaza van, hogy nincs még egy major sportág, amiben ennyire keveset mozognának a (fiatal) sztárok, illetve baromi sok a NMC/NTC is. Vége a píszi menedzsmentnek, abszolút játékosok uralta érában vagyunk.
Igen, az jó kérdés, hogy a pénz nagysága mellett mi másért fogadták el Carlssonék a Flyers ajánlatát. Ott nagyobb a perspektíva? Jobb a környezet, a vezetők?
Egyetértek veletek abban, hogy nagy valószínűséggel nem fogtok jó helyen draftolni. Ez számomra meglepő, nem értem, hogy lehet ilyen, bár ugye vannak összeesküvés elméletek.
Az viszont számomra kérdéses, hogy ha Yzerman meg is lépte volna az OS-t, Carlsson aláírta volna-e. Ha jól tudom, a játékosnak is van beleszólása, hogy elfogadja-e az offer sheetet az adott csapattól.
"Ne már! Tényleg csak egy Carlsson-ra vagytok a kupagyőzelemtől vagy akár a PO—tól?"
Carlsson >>> 4 db kései 1. körös
1.) Larkinért értelmes ellenérték nem fog jönni, Copp és Compher szóra sem érdemes ebből a szempontból, Kasper és Danielson tavalyi szezonját látva bizakodásra nincs okunk, hogy bármelyikükből 1. soros center lesz. Nincs megoldásunk center posztra.
2.) A korábbi draftok statisztikái azt mutatják, hogy körülbelül évente vagy minden második évben átlagban 1 db stabil top6 center vagy top4 védő kerül kiválasztásra az 1. körök második felében.
3.) Draft lottót nyerni semmi esélyünk, hiszen akkor sem nyertünk, amikor csont utolsók voltunk. Jelenleg pedig a színtelen-szagtalan középmezőny párosul egy nagyon rossz GM tevékenységgel.
Mindezek fényében emelkedő fizetési sapka mellett, csomó mozgástérrel, illetve Raymond és Seider kedvező szerződéseivel a legjobb esélyünk ilyen módon van fiatal jó center megszerzésére. A túlfizetés is belefér probléma nélkül.
Jó lenne már Edvinssont aláíratni, egyre több a pletyka.....Carolina stb.
Sok helyen téma hogy tolnunk kéne egy offer sheetet Bedard vagy Fantilli irányába.
Nyilván Yzerman keze alatt ég a munka.
WTF
1
A téma korábbi beszélgetései itt érhetőek el:
https://forum.centerice.hu/hozzaszolasok.php?altema=Detroit%20Red%20Wings&tema=NHL&elso=0&utolso=40
Detroit Red Wings témaindító
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.