CenterIce

Problémák, észrevételek

Az is lehetett volna, elég sokat jártam-keltem hazánk dombjait-hegyeit egy időben. :) A regéci várban azért nem voltam, mert amikor egy nagy büdös rom volt, már akkor pénzt kértek érte. Ami mai szemmel vicc összegnek hat, de akkor eléggé felcseszett minket, hogy kődarabokért 1000 Ft környékén fizessünk. Amúgy és még önmagában még ezzel sem lenne baj, ha van, mi nézhető, pl. a dégi akstélyt is úgy néztük meg anno, hogy ott is gyűjtöttek már felújításra a látogatásért, bár emlékeim szerint becsületkasszás volt, de lehet nem, de azért az mégis más...
Jé, most nézem, hogy visszajött Boldogkőváralja. Azért köszi Greg. De még várom Kosztya remekműveit.
Még szokni kell az újat...volt egy retró hangulata. De mobil eszközökön ez a modern változat sokkal jobb! Lehet szerencsésebb lett volna mindenkinek szólni, töltse le az avatárt, most nézem hogy 19 éve regisztráltam, biztos hogy nincs meg másnak sem a fájl sajnos. Ha lehet kérném szépen én is a régit. Köszi!
a kezdeti nehézségek leküzdése után jöhetnek az ötletek / észrevételek ha vannak

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.