Dallas Stars
Barna képben van, de más szemszögből nézi a dolgokat.
Kis adalék:
A PO-ban 3% volt az 5v5 helyzetkihasználásunk. Mindössze 4 találatunk volt, cserébe kaptunk 14-et ebben a felállásban. A 6 meccsből 3 találkozón egyáltalán nem találtunk be evenben.
És ez csak a jéghegy csúcsa.
A csapat összetétele gyakorlatilag nem változott. Nem értem, mitől lennénk jobbak jövőre.
Ez pontosan így van!
Csak barna picit le van maradva.
A win-now mode-dal nem igazán értek egyet.
Mire elérünk a rájátszáshoz, megint letérdel az összes valamirevaló játékosunk. Továbbra sincs épkézláb jobbkezes védőnk, az edző pedig fogalmatlan.
Seguin szerződédéhez úgy ragaszkodunk, mintha muszáj lenne, pedig régóta nem tud érdemben hozzátenni semmit a teljesítményhez.
Szerintem ezzel elég jól járhat a Stars: maradt a win-now mode, méghozzá nagyon olcsón, aztán lehet folytatni az egyezkedést, ha meg nem haladnak semerre, akkor
1., el lehet adni deadline előtt (kérdés, milyen clause van az új szerződésben)
2., lelép jövő nyáron, úgy meg lesz kb 40 milló a cap alatt, abból azért nem lehetetlen összehozni ehhez a maghoz egy továbbra is contender keretet.
Tavaly messze ő volt a legjobb dallasi csatár, eddigi 6 szezonjából 3x lőtt legalább 40 gólt, ma lett 27 éves és így viszi el a bérkeret 11,5%-át. Rövid távon marha jó ez a szerződés, a hosszú távú megoldáson meg mindenki agyalhat egy kicsit tovább.
és melyik két játékost külditek le, hogy eltűnjön a 1,36 millás mínusz?
Lehetséges opciók közé tartozik a waiver-mentességet élvező Hyry, valamint a waiver-re jelölt Back, Blackwell vagy Capobianco.
Az a nyolc, az egy. Seguin (remélem) megy a levesbe. Amióta megkapta a nagy szerződését, alulteljesít, vagy sérült. A többi egyéves sallang. Robertsonról már leírtam a véleményem. Gagliardi nem fogja ezt sokáig hagyni.Jövőre 8 UFA-át kell kezelnie, nem lesz egyszerű...
Remélem, megy innen, Nill-lel együtt!
Az egyéves szerződés aláírásával jövő nyáron korlátlan szabadügynök lesz, és január 1-jétől jogosult szerződéshosszabbításra.
Jim Nill brutálisan rosszul kezelte ezt a helyzetet.
Jövőre 8 UFA-át kell kezelnie, nem lesz egyszerű...
Robertson marad, egyelőre.
Dallas Stars sign forward Jason Robertson to one-year, $12 million contract.
David Pagnotta szerint úgy tűnik, a Stars hajlandó lenne Jason Robertsont Detroitba cserélni Dylan Larkinért.
Razor HHOF tag lett.
Nagyon szeretem, ahogy kommentál.
A téma korábbi beszélgetései itt érhetőek el:
https://forum.centerice.hu/hozzaszolasok.php?altema=Dallas%20Stars&tema=NHL&elso=0&utolso=40
Dallas Stars témaindító
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.