Anaheim Ducks
viszont a kupagyoztes es a sharks jatekos az igen ;)
A kettő nem zárja ki egymást 😄
inkabb egy kupagyoztes.Balint #83 írta: Getzlaf egy b*zi 😆
Getzlaf egy b*zi 😆
na vegre visszavonultatjuk Getzlaf mezet majd januarban. ott a helyunk!
Killorn és Granlund gecijó.
Kéne még egy jobb oldali védő a jobbikból.
Meg Gocsé, de ez ismert.
veteran presencenek amugy ott van Granlund, es a triobol vki biztos maradni fog. az mar eleg lesz tamado oldalon.
vedo oldal az azert mas. ha levesszuk Jensent, akkor az atlag eletkor 23.5, es osszesen cirka 650 NHL meccs 6 vedonel osszesen, ami azert nem vicces. ettol azert fazok.
Leírtad a lényeget. Nélküle semmit nem fogunk érni. Szóval máshogy kell majd megoldani. A veteránok jelenléte bár sokat ér, a franchise jövőjénél többet mégse kellene. Kreider, Killorn és Vatrano is mind mehet.
Tudom, nem minden GMPV-n múlik/múlott, de ez az offseason a szokásosnál is felkúrósabb. A tökölés egész szezonban, mert Carlssont és Gauthiert is alá kellett volna íratni már nagyon régen, nagyon rányomta az egészre a bélyeget. Zellweger és McTavish is szerintem ennek lett áldozata.
Viszont tényleg "csak" annyi kellene, hogy legyen szerződése Gauthiernek és elinduljon a szezon. Aztán ahogy Csebi is írta, lesz 1-2 szezonunk megint, amikor meg leszünk vágva nagyon, de utána talán ismét megindulhatunk felfelé.
Killorn és Kreider a veteran presence miatt fontos.
Gauthier is kell, mert nélküle félkarú óriás lennétek. Félő, hogy őt kell beáldoznotok.
az ugynokok altal elmondottakbol, egyszer hibazott vegulis GMPV. mikor ok mar lattak a Philly OS-t akkor allitolag bedobtak az evi 15 millas szerzodest, hogy azzal ir ala Carlsson, amit a GM visszadobott, mert ugy szamolt, hogy akorul lehet az OS es akkor azt matcheli. de amugy elotte (folyamatosan probalkozott targyalni, de falakba utkozott) nem kovetett el hibat. a Philly bearazta Carlssont, ez van.
nyilvan nem jo igy a szitu, mert emiatt eltolodik a contenderseg hiszen kovetkezo 2 evben ugy fog szoritani minket a sapka, hogy csak na, de utana par ev mulva mar nem lesz veszes a szerzodes a cap emelkedes miatt.
btw: felolem a Killorn Kreider duo akar mehet most is, de nyilvan Vatrano fog meg vki meg.
Nekem kezd az az érzésem lenni,hogy a Philly szándékosan rájátszik a játékosainkra.Én korábban is azt mondtam,hogy a Zegras-Gauthier trade win-win volt eddig mindkét csapatnak,de látva a számokat és tudva,hogy milyen szerződést dobtak Carlsson elé,nem érezzük úgy,hogy a Philly OS csapda volt,a későbbi Gauthier szerződéssel kapcsolatban?Tudom ez egy fura gondolat,de amilyen légkörben Gauthier távozott a Flyerstől,simán kinézem belőlük,hogy a Carlsson OS valójában neki szólt és tudták,hogy ebből óriási probléma lehet még.Ami jelenleg fenn is áll.Azt,hogy a Celebrini számaira várt Carlsson csapata,azt azért nem tudom értelmezni,mert Celebrininél nem is állt fel az OS lehetősége,illetve teljesen más számokat hozott a két játékos.Azt elfogadom mindenkivel együtt,hogy megborult a liga fizetések tekintetében és hogy hamarabb kellett volna lépni..
Persze, hogy elzárkóztak. Ahogy írtad, most sokkal többet ki lehetett hozni a szerződéséből.
A Ligának van ráhatása a CBA-re, ezáltal a fizetésekre is.
A CBA szabalyozza a cap fuggvenyeben a minimum es maximum fizetest is, igy a liganak nem nagyon van erre rahatasa - egyszeruen eddig nem adtak ennyit a csapatok, foleg egyszerre tobb jatekosnak nem. Gondolj Kaprizov szerzodesere!
Nem a Philly, hanem a Liga borította. Csak éppen erőforrást nem biztosítottak hozzá.
Carlsson ugynoke szerint mar a tavalyi offseason alatt belekezdett a targyalasokban GMPV, azonban Carlsson csapata elzarkozott a hosszabbitas elol es el akartak menni az off-season-ig, latni akartak Celebrini szerzodeset. Ezt a deadlock-ot a Philly boritotta, amire meg Carlsson csapata sem szamittott. Szerintem GMPV-nek realisan maximum akkor lehetett volna eselye, ha a 10-12m helyett legalabb 15-ot kinal meg a nyar elott. Esszeru osszeg nem mukodott.
Az a gond, hogy elszabadultak a játékosfizetések, miközben a cap minimálisan emelkedett.
Tavaly egy Carlsson kb. 10-12M AAV-t kapott volna, és boldogan szaladt volna el vele. Most 1,5 szeres pénzt kapott, miközben a Cap nem lett 140M.
Verbeek-nek nem volt választása, meccselnie kellett az OS-t. Hiába kapott volna 5 éven keresztül 1st roud picket, azok valszeg late pickek lettek volna, és nem tudott volna Carlsson-kaliberű játékost kapni érte.
Annyiban látom én a felelősségét (bár nem vagyok Ducks expert), hogy hagyta OS-ig menni a dolgot. Ezt hamarabb le kellett volna rendezni. Az OS határidő előtt 2-3 hónappal el kellett volna kezdenie a tárgyalásokat. Nem tudom, így volt-e.
Olyan 15m-ig gond nelkul el tudunk menni, ha Terry-t egesz evben LTIR-en tartjuk - minimum a fel szezonja amugy is oda van. Jovore meg mar be fog ferni midnketto.Az megint mas kerdes, utana egy evvel hogy fog GMPV Sennecke-nek szerzodest adni es ki fog jatszani mellettuk..
Kurvára felbasz most ez a téma..szerintetek mennyire reális,hogy beáldozzuk a Kreider,Killorn,Granlund trió bármelyikét azért,hogy meg tudjuk oldani hogy Gauthiert alá tudjuk íratni?Én nem látok más opciót ezen kívül,bár nem vagyok GM.Azt hiszem ennél a veréb Verbeeknél még mindig a Getzlaf+Perry VHS kazetta megy otthon és most ugyanezt akarja,hogy egy top C és LW/RW köré épüljön a csapat.Az a helyzet,hogy az NHL is teljesen megváltozott és nem lehet összehasonlítani az akkori szerződésekkel a maiakat,de erre a duóra ennyi lóvét rátenni,úgy hogy még igazából nem futottak be igazán,nagy luxus a franchise jövőjét illetően..
Na ez azért durva már így is és ezt még csak fokozni lehet..Nem fog beférni a bérsapkába mert szerintem nem is akar..pedig imádnám ha maradna,de azt hiszem Verbeek végleg szétcseszte a franchise jövőjét a 90 millió dolcsis szerződéssel Carlssonnal.Gauthiernek lesz piaca bőven,úgyhogy ő fel fogja tornáztatni még az összeget ameddig csak lehet.Ha akart volna a Ducksnál maradni és tudja milyen helyzetben van a klub,akkor aláírta volna az 52 misit.Esetleg előfordulhat hogy valakit beáldozunk,de kérdés hogy 2 játékos megér e ennyit 4-5 éves távlatban hogy köréjük építsünk csapatot..
Ugyan mar, Grier azt mondta, hogy a maxiumalis 20%-t is szievesen odaadtak volna, de o adott egy kis dsizkontot a 18.8m-val
Ez elég hamar öregedett egy csúnyát.. :Dp@lee22 #60 írta: Valaki pénzt akar, valaki pedig Stanleyt... elsősorban!
Sztem Verbeek nem hitte, hogy valaki többet ajánl.
Tavaly 10M környékéről volt szó, most 12-12,5-ről beszéltek. Senki nem gondolta, hogy 18M lesz a limit.
na végre idetaláltam, jövök is osztani az észt :D
amúgy Verbeek ott hibázott, hogy mikor az offer sheet aláírása előtt Carlsson azt mondta neki, hogy nem enged a 15 millából azt akarja akkor el kellett volna fogadnia, de ő erősködött.
Hozzászólás csak bejelentkezve
Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!
A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.
© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.