CenterIce

Anaheim Ducks

Olvastam én is ezt az ügynöki részt. Számomra érthetetlen amúgy, hogy Carlsson miért volt ennyire zero faktor ebben az egész témában. Szerintem tönkrevágott mindent ezzel, de lehet csak én vagyok túl borúlátó. Viszont olvastam egyik nap, hogy állítólag Gauthier is kéri a Carlsson pénzt és szintén 18 milliót vár...
Nagyon úgy néz ki, hogy nem GMPV cseszte ez Carlsson szerződésével, hanem az ügynökei direkt kivártak, július 1-ig, hogy legyen offer sheet és felverjék az árát. Még állítólag az apja erősködött a legjobban, hogy írja alá. Ez viszont Carlsson oldaláról néz ki borzasztóan. Azt állítja, hogy itt akar játszani, de nem gondol arra, hogy ez a cap hit 1-2 évre hazavágja a fizetési sapkát és hülye helyzetbe hozza a csapatot. Olyan szempontból elnézőbb vagyok vele, hogy csak egy 21 éves kölyök, de ugyanakkor ott van Celebrini aki állítólag hajlandó lesz olcsóbban aláírni, hogy tudjanak csapatot építeni köré.
Most mar csak Cutter-nek kellene akkor adni egy szerzodest. Meg szerencse, hogy o nem kaphat offer sheet-et. Kivancsi leszek, mennyi lesz es foleg, hogy mikor - vele iden lehet kemenykedni, elvegre sem arbitracio, sem offer sheet nem lesz. Legfeljebb egy ev mulva lelep. Orom az uromben, hogy Terry-t kirakjuk LTIR-re es akkor meg tudjuk fizetni. Megkerdeztem Gemini-t, kik es mikor voltak a legutobbi 40+ golt szerzo jatekosaink: - Corey Perry 2013-14, 43 gol - Corey Perry 2010-11, 50 gol - Teemu Selanne, 2006-07, 48 gol Kicsit mas tema, hatha van kozottunk orvos - en csak Gemini-t tudtam kerdezni. Terry mutetjerol ti mit olvastatok, mekkora esellyel fog 100%-osan visszaterni? En annyit tudtam kihozni, hogy Silver-nel jobb a varhato prognozis, de hogy ugyanarra a szintre visszaterjen, messze nem garantalt.
Verbeek: „Nagyon örülünk annak, hogy Leo öt évre aláírta a szerződést. A 2023-as draft előtt történt első találkozásunk óta Leo-t csapatunk kulcsjátékosának tekintjük… Mindig is az volt a szándékunk, hogy bármilyen ajánlatot is megadunk.” Na persze...
Bármi is lesz a vége, remélem GMPV belátja, hogy ez a szerződéshosszabbítás dolog javarészt a játékosokon múlik már, nem annyira a GM-en. Meg kell adni amit kérnek. Az ilyen önfejű, kemény tárgyalásoknak nincs nagy jövője. Eddigi pályafutása során nálunk nem tudnék olyan RFA hosszabbítást mondani, amiből profitáltunk volna. Matchelés esetén pedig emlékezzen vissza arra, hogy a szezon elején Carlssonék 8x9,5 milliót aláírtak volna. Azért ez különbség lett volna... De még az általuk kért 15 millióval most szezon végén is beljebb lettünk volna...
Marco Normandin: Az NHL egyik jól tájékozott forrása szerint a Ducks meghozta döntésükét a Leo Carlsson-ügyben. Pénteken bejelentik, hogy kiegyenlítik a Flyers ajánlatát, és megtartják Carlsson jogait 5 évre, 18 millió dollár/év értékben.

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.