CenterIce

Anaheim Ducks

annyi valtozott, hogy eletbe lepett kozben az uj CBA, es ha utana kottottek volna szerzodest akkor pl a signing bonusoknal rohadt nagy megkotes lep eletbe. errol szolt vegulis ez a tortenet ugy latszik, nem igazabol az AAVnel, mert hat igen ott nincs nagy kulonbseg bar a 4 ev az vszeg vicc volt Verbeek reszerol, mert kizartnak tartom, hogy Cutter akart meg egy ilyen RFAs szerzodes targyalast. ugye most Cutter elso ket evben kap 32 milla signing bonust, az a teljes szerzodes ertekenek kozel 40%a. ez biztosan nem lehetett volna az uj CBAban. btw: itt megemelem a kalapom Verbeek elott. oszinten szolva en nem igazan lattam, hogy markansan 15 alatt es 5 evnel hosszabbra ala tudja iratni. par ev es ez a szerzodes jol is nezhet ki.
Bennem is felmerult, hogy mi valtozott a 4x13 ota, ha Cutter rovidet es nagyobb osszeget akart, hogy utana meg nagyobbat kothessen. Ez mindenesetre szerintem is sokkal jobb kimenetel, mint az osszes tobbi nyari szerzodes. Tegnap olyan pletykak lattak napvilagot, hogy Laine beszelt a Dcuks-szal. Ha 1.5M-ert meg tudnank szerezni, en orulnek, meg akar Cutter-nek is lehetne konkurencia. Meg azt neztem, hogy olyan fel milliot kell a cap-ben tartanunk, hogy szezon vegen McQueen-t fel tudjuk hivni.kiprobalni.
Ha tényleg volt 4x13 korábban, akkor ez a mostani 6x13,5 GMPV részéről óriási. Ráadásul eddig nem olvasom sehol sem, hogy lenne bármiféle megkötés cserét illetően, az utolsó évet kivéve. Ez is szerintem jó. Most, hogy ezzel megvagyunk, koncentráljunk a szezonra már. Védelem papíron nincs, vagy legalábbis nem túl tapasztalt. A csapat magja még mindig piszok fiatal egyébként és van még a systemben bőven olyan név, aki érdekes lehet.

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.